onsdag 18 mars 2009

C : Elisabeth, Berivan och Jeanette

Det är en färgbild

Bilden är liggande och rektangulär.

Det är en hel bild, det finns en kille i förgrunden. I bakgrunden finns affärer, massor med kundvagnar och några bilar lång bak till höger i bilden.

Bilden är tagen i ögonhöjd.

Bilden är tagen tidigt på morgonen. Det är dagsljus, han får lite solljus från höger sida. Det är lite molnigt och är tagen utan blixt.

Det är mjuka kontraster i bilden.

Det är långt skärpedjup. Skärpan ligger tydligast på killen och kundvagnen bredvid honom, men man ser ändå bakgrunden tydligt.

Killen tittar in i kameran, kroppshållningen är lugn och han ser lite tillbakadragen ut. Han är lite trött och sliten.

Killen som står lite till vänster i bilden, man ser hela hans kropp och är vänd mot kameran. Till höger om han står en röd kundvagn. Det är på en stor parkering, som tillhör ett ”centrum”. Det är många kundvagnar utspridda överallt. Kundvagnen som står till höger om killen på bilden (från kamerans håll) står mitt emellan parkeringsrutorna, långsidan av kundvagnen är lite svängd mot kameran. Det finns en stolpe till vänster om killens axel.

Killens axlar är i samma höjd som horisonten, som affärerna.

Killen på bilden har en öppen skjorta med uppkavlade armar, han har ingenting under skjortan. Han har en löst hängande svart slips runt halsen. Han har lite pösiga svarta byxor och svarta skor. Det hänger en röd stor t-shirt i hans byxlinning, alltså längst fram där gylfen är. Det känns lite 90-tal. Killens frisyr är en s.k. ”pottfrilla” och hänger lite livlöst över ena ögonbrynet.

Killen är inte speciellt glad men ändå lite allvarlig. Det ser ut som att killen på bilden tycker att någonting är jobbigt.


/ Grupp C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar