onsdag 18 mars 2009

D Madelene Hessam

En gammal tant som står i en hiss, hon har en röd kavaj på sig, glasögon, örhängen och blont kort hår.
Hon befinner sig mitt i bilden, bilden slutar vid mitten av hennes lår. Hiss dörren bakom är vit med svarta sträck som markerar springorna för dörröppningen. Det finns tre svarta springor, en i mitten som delar de stängda dörrarna, en till höger (längst in i högra hörnet) samt en likadan till vänster. Tanten befinner sig mitt i mellan den mittersta springan och den högra springan.
hon står vänd åt höger i bilden (mot hissknappen), men hon har huvudet framåt mot mig som ser bilden. På höger sida så trycker hon med höger hand på hiss knappen, ovanför hiss knappen finns det en tavla. I hissen är färgen grön förutom dörren som är vit. Hennes vänstra arm döljs bakom hennes kropp, förutom handen, som syns cirka en halv centimeter under hennes högra arm.
Den enda ljuskällan i bilden kommer ifrån en lampa i hissen, som man dock inte ser men är placerad längst upp i hissen på den högra väggen. Placeringen av lampan förstår man eftersom att ljuset kommer uppifrån och lägger sig i hennes hår, hennes panna, kinder samt på hennes axlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar